Instant Gaming EU
 
 

Köp S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    S.T.A.L.K.E.R. 2 är ett äventyr som tar oss tillbaka till Tjernobyls exclusion zone för en upplevelse som kombinerar en FPS-shooter med skräckelement. I storyn så sker en andra explosion i kärnkraftverket i Tjernobyl äger rum 20 år efter den första och lämnar efter sig en postapokalyptisk ödemark där en mängd avvikelser uppstår. I spelet kommer du hitta föremål med ovanliga egenskaper spridda i ruinerna av detta område, som nu bara kallas The Zone. Stalkers är personer riskerar sina liv genom att ta sig in i The Zone för att hitta föremål och tjäna pengar på dem, men det finns också grupper som anser att The Zone är ett hot och vill jämna området med marken.



    S.T.A.L.K.E.R. 2 använder de tidigare delarna i serien som en grund för att leverera en ny och uppslukande historia med flera grenar och en mängd olika slut. Du kommer ständigt att vara under press och aldrig vara säker på vad som kommer hända i uppföljaren till S.T.A.L.K.E.R som ger dig en öppen värld för att utforska den och upptäcka en mängd mörka hemligheter på det sätt du själv föredrar.

    Läs mer

    De bästa priserna för STALKER. 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    • Additional Story-Based Side Quest.
    • Single Player: 1 Costume Skin & 3 Weapon Skins.
    • Multiplayer: 2 Costume Skins & 3 Weapon Skins.
    • Digital Artbook.
    • Digital Soundtrack.
    • Season Pass With Access to All Future DLCs, Including 2 Story Expansions.
    • Additional Story-Based Side Quest.
    • Single Player: 1 Costume Skin & 3 Weapon Skins.
    • Multiplayer: 3 Costume Skins & 7 Weapon Skins for Multiplayer.
    • Digital Artbook.
    • Digital Soundtrack.

    Kommentarer om S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

    RaBlack
    RaBlack
    2022 ođđj 14 01:44
    I remember the first one... S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl I have it on DVD PC and the two other games also they were awsome games for that time... I hope this will feel the same. ;)
    Maximuus_
    Maximuus_
    2022 njuk 4 00:18 dlcompare.fr
    La sortie prévue initialement est repoussé pour une date encore inconnue, le studio étant Ukrainien est basé à Kiev. Le développement a été mis totalement à l'arrêt et les employés du studio participent activement à la défense de la ville en ce moment même. Le jeu n'est donc plus une priorité pour eux et c'est totalement compréhensible.^^
    Den ursprungligen planerade lanseringen har skjutits upp till ett ännu okänt datum, eftersom studion är ukrainsk och baserad i Kiev. Utvecklingen har stoppats helt och hållet och studions anställda deltar aktivt i försvaret av staden just nu. Spelet är inte längre en prioritet för dem och det är helt förståeligt.^^
    Sir_Magnetron
    Sir_Magnetron
    2022 guov 25 13:02 dlcompare.com
    The night is dark and full of terror, but not for a Stalker! A Stalker roams the night, scavanging the towns and prepares to fight the nightly monsters and terrors the darkness provides.
    Natten är mörk och full av skräck, men inte för en Stalker! En Stalker strövar omkring på natten, letar efter städer och förbereder sig för att bekämpa de nattliga monster och skräck som mörkret erbjuder.
    Sarge T.
    Sarge T.
    2022 guov 24 23:38 dlcompare.com
    I wonder what's going to happen with the development of this game now - hopefully not much - would be sad to see it indefinitely delayed :/ The previous games were really great, so expectations for the sequel is high.
    Jag undrar vad som kommer att hända med utvecklingen av det här spelet nu - förhoppningsvis inte mycket - det skulle vara tråkigt att se det försenat på obestämd tid :/ De tidigare spelen var riktigt bra, så förväntningarna på uppföljaren är höga.
    jail le tricheur
    jail le tricheur
    2022 guov 22 21:06 dlcompare.fr
    J'ai adoré le premier, j'ai relativement apprécier le second (il était un peu bugué, faut le dire) et j'ai beaucoup aimé le troisième. J'ai hâte de retourner dans la zone !
    Jag älskade det första spelet, jag gillade det andra relativt mycket (det var lite buggigt, måste jag säga) och jag gillade verkligen det tredje. Jag längtar efter att återvända till zonen!
    fqdsfdzefqs
    fqdsfdzefqs
    2022 guov 12 11:20 dlcompare.fr
    J'ai adoré le premier, j'ai relativement apprécier le second (il était un peu bugué, faut le dire) et j'ai beaucoup aimé le troisième. J'ai hâte de retourner dans la zone !
    Jag älskade det första spelet, jag gillade det andra relativt mycket (det var lite buggigt, måste jag säga) och jag gillade verkligen det tredje. Jag längtar efter att återvända till zonen!
    Luiser
    Luiser
    2022 guov 9 01:19 dlcompare.es
    Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
    Efter att ha tittat på det i en vecka på twitch tycker jag att det är ett av de bästa spelen, grafiken är underbar, spelupplägget mycket bra, det saknas vissa saker, men det är ändå ett underbart spel.
    DilithaRansara
    DilithaRansara
    2022 ođđj 24 11:20 dlcompare.com
    Anyone who's willing to buy this should buy it without thinking further because all the other games stalker games were extremely good in my opinion.
    Alla som är villiga att köpa detta bör köpa det utan att tänka vidare eftersom alla andra spel stalker spel var extremt bra i min mening.
    61ebfec772df6@redshalls
    61ebfec772df6@redshalls
    2022 ođđj 22 14:24 dlcompare.fr
    J'ai eu de très bon souvenir sur les anciens j'espère que le 2 ne sera pas bâclée et restera dans l'esprit de la license
    Jag hade mycket goda minnen av de gamla, och jag hoppas att den andra inte kommer att bli misslyckad och att den kommer att hålla sig till licensens anda.
    Carlos mendez
    Carlos mendez
    2022 ođđj 18 00:45 dlcompare.es
    Muchas ganas de tenerlo en mis manos. Una novedad en el género y otro juego así de vez en cuanto viene de maravilla. Sin duda, lo compraré.
    Jag ser fram emot att få tag på den. Det är en nyhet i genren och ett sådant här spel är bra att ha då och då. Jag kommer definitivt att köpa den.
    Visa fler kommentarer
    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Stalker 2
    • Kategorier : Action , Äventyr , First-Person Shooter , Rollspel , Överlevnad , Berättande
    • Utgivare : GSC Game World
    • Utvecklare : GSC Game World
    • Läge(n) : Solo, Multiplayer
    • Utgivningsdatum : 2024 čakčamánnu 5
    • Systemkrav
      • Rekommenderat
      • CPU : Core i7-9700K / Ryzen 7 3700X
      • RAM : 16 GB
      • GPU : GeForce GTX 1080 Ti / Radeon RX 5700 XT
      • Lagring : 150 GB
    • Åldersklassificering
    • PEGI 18ESRB M
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev