Instant Gaming EU
 
 

Köp Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Legenden fortsätter 34 år efter händelserna i Karate Kid. Konflikten mellan Daniel LaRusso och Johnny Lawrence slutade inte med det episka slagsmålet i kampsportsturneringen. Nu har var och en av dem sin egen karate-dojo och sina egna elever och elden från deras gamla rivalitet är fortfarande tänd. Fördjupa dig i en kampanj som låter dig uppleva två olika handlingslinjer och slåss mot otaliga fiender i Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues.



    Det här sidscrollande beat 'em up-spelet kommer att ställa dig mot otaliga fiender i olika scenarier när du går vidare i berättelsen. Spelet har mer än 40 unika färdigheter som låter dig utföra otroliga kampsportsmoves. Du måste behärska dem om du vill gå segrande ur detta spännande äventyr. Varje Dojo kommer också att ha sin egen utveckling, så karaktärerna på båda sidor kommer att ha helt olika kampstilar, precis som i filmen. Totalt 28 uppdrag kommer att ta dig genom olika områden i Los Angeles och du kommer att träffa och spela som några av de mest ikoniska huvudpersonerna i kultfilmen som inspirerar spelet, inklusive Daniel och Johnny själva. Det är också möjligt att byta mellan de olika karaktärerna som deltar på varje sida av historien.



    Oavsett om du är ett fan av The Karate Kid eller inte erbjuder det här spelet dig en spännande upplevelse full av action i ett beat 'em up i klassisk stil.

    Läs mer

    De bästa priserna för Cobra Kai The Karate Kid Saga Continues

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev