Instant Gaming EU
 
 

Köp Ranch Simulator

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Familjens ranch har sett bättre tider, men när möjligheten att återställa den till sin forna glans dyker upp är du den förste som tar den. Du reser till den avlägsna skogsdalen där den ligger och börjar genast arbeta.



    Ranch Simulator erbjuder dig en realistisk simuleringsupplevelse där du måste återuppbygga din farfars gamla ranch. För att nå ditt mål och göra den lönsam igen är det första du måste göra att restaurera huvudbyggnaden. Med en begränsad summa pengar till ditt förfogande köper du de verktyg och maskiner som du behöver och fortsätter att arbeta riktigt hårt. När huset väl är reparerat kommer andra byggnader och jordbruksanläggningar att följa efter, och du kommer snart att driva en helt ny ranch. Naturligtvis måste du sköta om din boskap och ta hand om alla dagliga sysslor för att hålla ranchen igång. Men du kommer också att kunna ha lite kul, och du kan utforska vildmarken som omger din egendom och ägna dig åt att jaga lite lokal fauna.



    Du behöver inte göra allt arbete ensam eftersom Ranch Simulator har ett kooperativt flerspelarläge som gör det möjligt att dela det roliga med upp till tre vänner.



    Om du vill lämna stressen i staden bakom dig och njuta av ett fridfullt liv på landsbygden är Ranch Simulator ett perfekt val.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ranch Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Ranch Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev