Eneba COM
 
 

Köp Thomas Was Alone

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det prisbelönta och kritikerrosade indiespelet Thomas Was Alone är ett 2D-pusselspel om former och vänskap. I den här berättelsen har AI-företaget Artificial Life Solutions skapat flera intelligenta program, men dessa blir plötsligt kännande. Varje A.I. representeras som en rektangulär form och uppfattar sin värld som en serie av galna pussel och hinder. En form, en nyfiken röd rektangel som kallas Thomas, försöker hitta meningen med sin existens och reser runt i sin huvuddator och möter och arbetar med alla andra A.I. på vägen.



    Som ett minimalistiskt spel är alla karaktärer i Thomas Was Alone bara färgglada rektanglar som inte talar - i stället beskriver en osynlig berättare (Danny Wallace) på ett humoristiskt sätt varje karaktär du möter och kommenterar vad du gör när du rör dig i landskapet. Ditt slutgiltiga mål är att guida figurerna genom deras bisarra miljö och fly från huvuddatorn. Fast fly är inte precis vad spelet syftar till - en mer korrekt term är "framväxt".



    Spelet har 100 nivåer som är utformade för att testa dina färdigheter i kreativ problemlösning. Varje A.I. har sina egna unika förmågor som att simma eller hoppa, så samarbete är nyckeln till att nå målet. Thomas Was Alone bevisar att man inte behöver högkvalitativ grafik för att göra ett bra och meningsfullt spel. Det du behöver är vänskapens kraft - och en massa hoppande.

    Läs mer

    De bästa priserna för Thomas Was Alone

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Thomas Was Alone

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev