Eneba COM
 
 

Köp Geneforge 1 - Mutagen

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ett gammaldags rollspel får ett nytt liv iGeneforge 1 - Mutagen, en remake av det ursprungliga, banbrytande fantasyrollspelet från 2001 med uppgraderad grafik och mekanik. Du är en lärling Shaper, en trollkarl som har förmågan att skapa liv av icke levande materia. Under ditt första uppdrag gör en attack från ett främmande skepp att du blir skeppsbruten på en främmande ö. Där hittar du behållare som innehåller ett förtrollat hopkok som höjer dina magiska förmågor till en nivå långt över vad du tidigare uppnått.



    Så stärkt undersöker du öarna och upptäcker många hemligheter. En ras av Serviles, syntetiska humanoider som en gång förslavades av Shapers, lever här, och några av dem söker hämnd mot din sort. Samtidigt har inkräktare kommit för att stjäla din kunskap och makt.



    Geneforge 1 - Mutagen är helt öppet och ger spelarna fullständig frihet att välja hur berättelsen ska gå och hur händelserna ska utspela sig. Du kan använda dina trollformler för att göra processen kort med dina fiender. Du kan skapa dina egna varelser som lyder dina kommandon. Du kan välja en pacifistisk väg som bygger på diplomati, bedrägeri och smygande. Genom att höja din mekanikstatus kan du ta dig förbi fällor eller låsta dörrar. Själva ön ger dig friheten att välja och utforska på ett icke-linjärt sätt. Du kan ansluta dig till eller kämpa mot vilken fraktion som helst. Du kan slåss mot de onda eller till och med alliera dig med dem. Det är helt och hållet upp till dig.



    Som en lysande remaster av originalspelet ger Geneforge 1 - Mutagen mer än 50 timmars spelande, med nya uppdrag, trollformler, platser, karaktärer, dialog och gränssnitt. Välj mellan ett av många olika slut. Det är din värld att forma.

    Läs mer

    De bästa priserna för Geneforge 1 Mutagen

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Geneforge 1 - Mutagen

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev