Instant Gaming EU
 
 

Köp Mail Mole

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Mail Mole är ett galet roligt 3D-plattformsspel som följer Molty, mullvadsposten, när han försöker skicka brev till de mest avlägsna och svåråtkomliga platserna i Carrotland. När hans kusin Miles skadar sitt ben är det dags för Molty att ta över och se till att alla får sin post i tid.



    Dig, jump, run, climb, and even fly genom himlen när du tar dig fram i Carrotlands vansinniga terräng. Gör dig redo att möta rörliga plattformar, bottenlösa gropar, spetsiga fällor och rullande stenblock!



    Help the residents of Carrotland! Staden är för närvarande under attack av pirater som försöker stjäla landets energi. Det är upp till Molty att inte bara leverera post utan också hitta ett sätt att återställa strömmen, och det snabbt! Oroa dig inte, de vänliga invånarna är villiga att belöna dina ansträngningar med accessoarer att bära!



    Explore vad den magiska världen Carrotland har i beredskap för dig! Utforska Coconut Beach och den vinterliga Yeti Ride, samtidigt som du ställs inför galna pussel, tävlar mot mecha-mullvadar och träffar roliga NPC:er! Varje område är unikt och dess utmaningar är kreativa.



    Glöm snigelpost. Mullvadspost är helt enkelt det bästa sättet att göra det på!

    Läs mer

    De bästa priserna för Mail Mole

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Mail Mole

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev