Instant Gaming EU
 
 

Köp Dungeon No Dungeon

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Styr en grupp olyckliga äventyrare i ett fängelsehålor som inte liknar något annat. Dungeon no Dungeon är ett turbaserat strategispel som påminner om en skurkspelare och som njuter av sitt kultursprung och sin slapstickaction. Du börjar med att välja tre medlemmar som ska ansluta sig till ditt sällskap på en farlig expedition. Du kommer att möta en armé av märkliga och ovanliga varelser och över hundra slumpmässigt genererade händelser, vilket ger dig ganska oförutsägbara resultat på dina uppdrag. Du kan till exempel stöta på Invasion Events där du ställs mot andra Dungeon no Dungeon-spelare och vinnaren tar allt.



    Spelets kärnmekanik är att det inte förlitar sig på karaktärspositionering eller synergi. Istället fokuserar det på en partimedlems kroppsdelar. Varje lem har sin egen statistik och färdigheter som du kan använda, och du kan också förse den med rustning för att minska inkommande skada. Du måste hålla dina lemmar skyddade, för när en av dem är borta förlorar du naturligtvis den nytta den ger. På samma sätt, om du förstör ett monsters lem drabbas de också av samma öde.



    Dungeon no Dungeon presenterar en galen och hardcore upplevelse för rollspelare som söker en utmaning. Mötena kan vara ödesdigra, men de är åtminstone inte allvarliga.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Dungeon No Dungeon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dungeon No Dungeon

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev