Instant Gaming EU
 
 

Köp Sapper - Defuse The Bomb Simulator

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Vissa dagar kan man bara inte bli av med en bomb. I Sapper - Defuse the Bomb Simulator är det dock ditt jobb! Välkommen till det minst försäkringsbara jobbet i världen: bombenedskärmare. I det här pusselspelet i första person POV är det din plikt att hitta och neutralisera bomber för att omintetgöra en galnings planer. Börja från en praktikant och arbeta dig fram till ett proffs, det vill säga om du lever tillräckligt länge för att göra det.



    Som sapper måste du först hitta bomberna innan du kan desarmera dem. Detta innebär att du måste genomsöka varje hörn och skrymsle i den zon du befinner dig i och matcha en smart terrorist. Du kommer att behöva använda färdigheter som låstjuv och hackning för att komma in på troliga platser där du kan placera ut en sprängladdning. Genomsök brevlådor, skåp, bankomater, soptunnor och alla möjliga olika platser. Jaga genom en mängd olika platser från skogsmarker till fabriker och stadsområden.



    När du väl har hittat en bomb börjar det riktigt roliga. Under enorm tidspress måste du lösa ett pussel för att desarmera den. Det finns olika typer av sprängämnen, allt från dynamit till en radiologisk bomb. Är du tillräckligt skicklig för att oskadliggöra dem alla? Ta reda på det - om du vågar, det vill säga!

    Läs mer

    De bästa priserna för Sapper Defuse The Bomb Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Sapper - Defuse The Bomb Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev