Instant Gaming EU
 
 

Köp Beach Buggy Racing 2: Island Adventure

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I likhet med olika spel som Mario Kart och Crash Team Racing erbjuder Beach Buggy Racing 2: Island Adventure sitt eget perspektiv på Go Kart racing.



    Du utforskar en ö full av mysterier och överraskningar, med racingbanor byggda i medeltida slott, postapokalyptiska städer och olika andra ovanliga landskap. Det är bara dina motståndare som hindrar dig från att korsa mållinjen på dina fyra hjul, oavsett om de styrs av AI, en online-motståndare eller en spelare bredvid dig i utmaningar på delad skärm.



    40 power-ups to collect and master: rivningskulor, missiler, granater och minor är bara några av de hinder som du kastar på dina motståndare under loppet, men kom ihåg: fienden är hämndlysten och kommer att göra allt i sin makt för att komma i din väg.



    More than 30 vehicles: terrängfordon, racerbilar, rovers, buggies... det råder ingen brist på alternativ när det gäller galna fordon!



    Impose your own rules: anpassa tävlingsreglerna, skapa regelscheman som du kan spara och använda tillsammans med dina vänner i de mest okonventionella tävlingar du någonsin kommer att minnas.



    Med sin tecknade grafik är Beach Buggy Racing 2: Island Adventure det perfekta valet för dem som vill fördriva tiden på ett roligt sätt med utmaningar till sista kurvan... och till sista missilen!

    Läs mer

    De bästa priserna för Beach Buggy Racing 2 Island Adventure

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Beach Buggy Racing 2: Island Adventure

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev