Instant Gaming EU
 
 

Köp Mr. Prepper

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta förberedelserna till det yttersta i Mr. Prepper, ett spel där du bygger ett överlevnadsskydd direkt under ditt eget hem. Det är en tuff tid att leva, ditt land är inte längre det fria landet. Den auktoritära regeringen slår ner på alla oliktänkande och utövar kontroll över sina medborgares aktiviteter, samtidigt som ett kärnvapenkrig är på väg att börja. Men du vet vad du ska göra. Du måste samla dina resurser och bygga en bunker. När det är dags kommer du att vara redo.



    Bygg det mest omfattande och mångsidiga skydd mot nedfall som du kan. Gräv djupt under ditt hem för att skapa ett kök, bostadsområden, gårdar, växthus, fordon och mycket mer. Gör allt du behöver för att kunna leva utanför nätet och långt från skada. Och om saker och ting verkligen går överstyr, bygg ditt raketfartyg för att fly från din förtryckarregim.



    Prata med dina grannar, handla med dem och ta dig an uppdrag för ömsesidig vinning. Kanske kan du till och med hjälpa dem att göra motstånd mot regeringen.



    På tal om regeringen kommer de inte att vara sysslolösa. Var vaksam; dina handlingar kan dra till sig uppmärksamhet från den hemliga polisen, som kommer att stänga ner dig om de får reda på din hemliga bas.



    Det bästa vore om du hade resurser, tid och smygande för att fullfölja dina planer. Göm dig från myndigheterna och bygg det bästa skyddsrummet någonsin i Mr. Prepper.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Mr. Prepper

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Mr. Prepper

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev