Instant Gaming EU
 
 

Köp Can't Drive This

  • PC
  • PS5
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Can’t Drive This lägger din partner ut vägen som du kör på. I ett konkurrenskraftigt co-op multiplayer partyspel kör du en monstertruck samtidigt som din vän bygger vägen och alla hinder framför dig. Saken är den att du inte kan sakta ner; så fort du går under en viss hastighetsgräns exploderar din bil, precis som i filmen Speed!



    Du behöver snabbt tänkande och skarpa reflexer för att ta dig igenom den här kaotiska hinderbanan. Försök att hålla ut så länge som möjligt i detta galna äventyr. Från sin översikt kommer din partner att lägga ut plattor med ramper, vatten, flammande hoppar, kupoler, hinder och mycket mer. Även när de lägger ner vägen så fort de kan måste du köra igenom den samtidigt som du håller din hastighet.



    Spela i sololäge med en vän bredvid dig i lokalt samarbete. Å andra sidan kan du också spela med en partner online. Can’t Drive This erbjuder också oändliga anpassningsmöjligheter för din monstertruck. Och om det inte räcker så har spelet också en nivåredigerare och anpassningsbara tävlingsbanor.



    Kommer du att avsluta det här loppet, eller kommer loppet att avsluta dig? Ta reda på det i Can’t Drive This!

    Läs mer

    De bästa priserna för Can't Drive This

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Can't Drive This

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev