Instant Gaming EU
 
 

Köp Eximius: Seize the Frontline

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upplev kriget från både befälhavarens och soldatens perspektiv i Eximius: Seize the Frontline. Eximius är en unik hybrid mellan realtidsstrategi och ett skjutspel i första person, där två lag om fem personer ställs mot varandra i ett krig som handlar om strategi, logistik och snabba avtryckarfingrar. Det krävs både smarthet och eldkraft för att vinna dagen.



    Spelet erbjuder en spelupplevelse med flera roller. Spelarna väljer mellan två roller: en befälhavare och fyra officerare.



    Som befälhavare kan du bygga en bas, träna en AI-armé och kalla på stöd för att hjälpa din grupp i en eldstrid. Du kan också ansluta dig till striden vid behov. Befälhavare måste nomineras av laget.



    Som officer leder du din grupp av AI-soldater för att bekämpa fienden i ett RTS-krig genom att inta nyckelområden. Du kan också använda och uppgradera utrustning och bära stridsdräkter.



    Det finns två sätt att vinna: samla flest segerpoäng eller förstöra fiendens bas. Bestäm dig för vilken spelstil du ska välja och vilken utrustning du ska ha med dig. Forska i ny teknik för att uppgradera dina vapen. Kalla till ett luftangrepp och använd kraftfulla battlesuits för att vända utvecklingen. Använd rätt strategi för att ta hem segern i Eximius: Seize the Frontline.

    Läs mer

    De bästa priserna för Eximius Seize the Frontline

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Eximius: Seize the Frontline

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev