Instant Gaming EU
 
 

Köp Ecosystem

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Världen är ditt akvarium i Ecosystem, en världssimulator där du kan se och påverka det marina livets utveckling. Det finns inga förutbestämda varelser i det här spelet; varenda varelse kommer att utvecklas på egen hand.



    Alla livsformer i spelet har simulerat DNA och kommer att utvecklas med tiden. Hela deras kropp från hud till skelettsystem dikteras av deras DNA, liksom allt om deras beteende, från hur de simmar, äter och söker partner.



    Med tiden kan deras genetiska kod mutera eller till och med kombineras med andra varelsers. Du kan också ändra deras genetiska kod efter behag för att skapa konstiga och fantastiska djur.



    Spelet utspelar sig i ett hav där all rörelse följer förutbestämd fysik. Fiskarna kommer faktiskt att simma och använda sina kroppar för att driva sig själva som alla marina varelser skulle göra. I kombination med evolutionen kommer du att se otroligt varierande sätt för dessa fiskar att simma. Faktum är att på grund av den stora mängden evolution i havet kanske du aldrig kommer att stöta på samma livsform två gånger i Ecosystem. Du kan tillbringa hundratals timmar med att titta på hur dessa djur äter, växer, parar sig, producerar avkomma och utvecklas.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ecosystem

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Ecosystem

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev