Instant Gaming EU
 
 

Köp Monster Train

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det är ditt jobb att ta tillbaka Helvetet från Himlens krafter i roguelike deck-builder Monster Train. Monster Train, som nominerades till Games Awards 2020, sätter dig på den namngivna järnvägen till helvetet i ett försök att återuppta eldarna i den undre världen, men himlen är på krigsstigen för att stoppa dig. Du måste bygga upp din kortlek för att avvärja inkräktarna och ta tillbaka ditt rike.



    Build up your deck. Välj din mästare, rekrytera enheter och uppgradera dem för att göra dem starkare och få passiva bonusar som hjälper dig att försvara ditt bål. Välj mellan över 220 kort och 10 startlekar.



    Choose between five clans. Deras olika förmågor kommer att vara skillnaden mellan seger och nederlag. Välj mellan Hellhorned Demons, som blir kraftfullare med raseri, Melting Remnant vars engångsvaxenheter dör snabbt men återuppstår som starkare varelser, Umbra, som kannibaliserar andra varelser som kallas morsels för att få kraft, de växtliknande Awoken, som kan läka och orsaka skada när de attackeras, och den akvatiska Stygian Guard, som kan kasta trollformler och orsaka skada under en viss tid.



    Unique deck-building gameplay. Du kämpar på ett vertikalt slagfält i fyra nivåer när fiendens styrkor kommer mot dig i vågor. Ditt mål är att hindra dem från att attackera bålet på den översta våningen, men du kan bara kalla på monster på de tre nedre nivåerna.



    Multiplayer modes. Spela i Hell Rush-läget, där åtta spelare slåss i snabb realtid, välj Daily Challenge för en ny utmaning modifierad av mutatorer eller skapa en egen.



    Skapa din kortlek och ta tillbaka det som är ditt. Alla ombord på Monster Train!

    Läs mer

    De bästa priserna för Monster Train

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Monster Train

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev