Instant Gaming EU
 
 

Köp Barn Finders

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Pröva dina färdigheter i att leta och förhandla i Barn Finders, ett spel där du letar efter värdefullt skräp i lador och andra containrar. I den här peka-och-klicka-simulatorn arbetar du för din farbror Billy och letar i övergivna lador efter föremål som du kan plundra och sälja i din pantbank. Allt från dekorationer till gamla fordon, klockor, antikviteter, smycken och till och med gamla vapen har ett värde för någon någonstans.



    Om du hittar något bra kan du ta med det tillbaka till din pantbank och kanske rengöra eller reparera det för att öka dess värde. Vissa delar kan användas för att reparera större föremål som bilar och motorcyklar. Ju fler föremål du säljer, desto fler kommer dina kunder att komma tillbaka.



    Ditt familjeföretag kommer att hålla dig sysselsatt när du besöker 12 olika platser, inte bara i ladugårdar utan även på långt bortre platser som en militärbas eller till och med på månen. Det kan hända att du måste kämpa i ett budkrig mot andra proffs om rätten att söka igenom en stängd fastighet. Om du kommer dit före konkurrenterna kommer du att få en bra utbetalning senare.



    Barn Finders är ett avslappnat spel som handlar om att hitta skatter på de mest udda ställen. Du behöver bara ha ett gott öga och goda bedömningsfärdigheter för att vinna.

    Läs mer

    De bästa priserna för Barn Finders

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Barn Finders

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev