Instant Gaming EU
 
 

Köp First Class Trouble

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det är inte omöjligt att den grundläggande förutsättningen för First Class Trouble påminner om Among Us. Du befinner dig ombord på ett lyxigt kryssningsfartyg, ISS Alithea, vars navigation assisteras av en artificiell intelligens som är på väg att ta kontroll över fartyget. Du måste antingen förhindra det eller hjälpa den att göra det, beroende på vilken sida du står på.



    First Class Trouble är ett partispel för flera spelare där du antingen är en av passagerarna eller en personoid, en människoliknande android som gömmer sig bland passagerarna och är allierad med AI:n. Passagerarna måste ta reda på vem som är personoiden genom att samla in ledtrådar om människorna ombord på skeppet och sedan stoppa AI:n. Personoiden måste smälta in och nå KI för att hjälpa den att döda alla passagerare och ta över skeppet.



    Du kan anpassa din karaktär med kosmetiska föremål och tillbehör som du kan köpa för de mynt du tjänar under spelets gång. ISS har olika nivåer och erbjuder därför spelarna olika miljöer för spelen, som kan rymma upp till 6 spelare.

    Läs mer

    De bästa priserna för First Class Trouble

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om First Class Trouble

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev