Instant Gaming EU
 
 

Köp Carcassonne - Tiles & Tactics

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Detta är den digitala versionen av det klassiska, prisbelönta brädspelet med Carcassonne - Tiles & Tactics. Carcassonne är uppkallat efter den medeltida staden i södra Frankrike och är ett strategispel med territoriell kontroll som spelas genom att bygga upp brädet när varje spelare placerar ut brickor för att försöka vinna poäng.



    ICarcassonne - Tiles & Tactics måste varje spelare placera en bricka på brädet under sin tur, han kan om han vill och om han har möjlighet placera på denna bricka en bricka som kallas meeple för att ta kontroll över en, och endast en, av bricans beståndsdelar, dvs. en väg, en stad, ett kloster eller ett fält. Varje meeple som placeras på detta sätt ger honom poäng när byggandet av det element som han eller en annan spelare har tagit anspråk på är slutfört. Så länge elementet inte är färdigställt kan spelaren inte få den meeple som placerats på spelplanen (och inte heller de poäng som följer med den) och du har bara fem stycken totalt, så var försiktig med de element du gör anspråk på så att du inte fastnar i brist på meeples att placera. Naturligtvis kan de andra spelarna göra livet svårt för dig och till och med göra anspråk på samma element som du.



    Carcassonne - Tiles & Tactics erbjuder förutom grundspelet även expansionerna The River och The Abbot, och låter dig också spela ensam mot AI, lokalt med Pass and Play-läget eller online med privata, offentliga och till och med rankade spel. Gränssnittet har förbättrats så att du får bättre överblick över brädet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Carcassonne - Tiles & Tactics

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Carcassonne - Tiles & Tactics

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev