Instant Gaming EU
 
 

Köp Nigate Tale

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Monster waifus ger dig ett övertag i Nigate Tale, ett roguelike äventyrsspel i anime-stil som utspelar sig i en mystisk, ständigt föränderlig labyrint. Du spelar som Roy, en äventyrlig ung mekaniker som blir instängd i ett förtrollat slott efter att hans flygplan hamnat i ett mystiskt moln. Nu måste du hitta ett sätt att reparera ditt plan genom att utforska denna märkliga värld du befinner dig i.



    Nigate Tale's procedurellt genererade nivåer kryllar av monster som utmanar dig vid varje vändning. Du måste samla byte, tillverka utrustning och uppgradera dina stridsfärdigheter för att kunna möta allt som slottet kastar på dig. När du dör måste du börja om från början igen och möta helt andra nivåer eftersom det här är ett roguelike-spel! När du blir starkare och går djupare in i berättelsen kommer du att avslöja de mörka hemligheterna som finns i labyrinten.



    Tack och lov är du inte ensam på denna djävulska plats. Längs vägen kommer du att träffa söta anime-monstertjejer som kan hjälpa dig i ditt sökande. Bli vän med dem med lämpliga gåvor och de ger dig nya krafter som du kan blanda och matcha för att skapa din egen konstruktion. Om du kommer tillräckligt långt i deras individuella berättelser får du en monstersprit som följer med dig i strid. Slåss, dö, återupplivas och förbättra dig tills du behärskar detta isekai-äventyr!



    Läs mer

    De bästa priserna för Nigate Tale

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Nigate Tale

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev