Instant Gaming EU
 
 

Köp Hobo: Tough Life

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Vem säger att hemlösa inte kan ha egen makt? I det urbana överlevnadsrollspeletHobo: Tough Life spelar du en hemlös person på de elaka gatorna i den fiktiva europeiska staden Praslav. Det är strax efter det kalla kriget och många människor har fått sin lycka omvänd, vilket har lämnat dem ute i kylan. Och vintern är på väg.



    Du måste överleva till varje pris på gatorna. Det går inte att komma runt det: livet utan skydd är tufft. Du måste leta efter mat, hålla dig frisk, ta hand om din hygien och göra tvivelaktiga moraliska val. Du måste undvika svält, sjukdom, dåligt väder och att stöta dig med lagen. Det är ännu värre, det finns inga helgon. Även om du följer en rättvis väg måste du själv ta itu med brottslingar, så se upp för din rygg. Värst av allt är tidsgränsen, du måste samla ihop tillräckligt med förnödenheter och ha ett skydd på plats innan vintern kommer.



    Livet är hårt, men det finns också en glimt av hopp att finna. Lär känna berättelserna om de människor som delar gatorna med dig, utför uppdrag, skaffa dig vänner, försvara dig mot fiender och gå med i fraktioner. Du kan till och med bli den hemlösa kungen om du spelar dina kort rätt.



    Hobo: Tough Life är lika tuff som det liv det försöker simulera. Kommer du att klara dig fram till våren?

    Läs mer

    De bästa priserna för Hobo Tough Life

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Hobo: Tough Life

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev