Instant Gaming EU
 
 

Köp Dread X Collection: The Hunt

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fans av indiespel kan glädja sig! Den senaste samlingen av skräckspel med skräck-tema återkommer med Dread X Collection: The Hunt. Det här paketet innehåller sju okonventionella skyttetitlar i första person som är insvepta i en övergripande berättelse. Historien i The Hunt börjar med Artemis, en expertspårare som anländer till en isolerad snötäckt forskningsbas på uppdrag av någon från hennes förflutna. Hennes resa är en resa av upptäckter och faror i detta spel-i-ett-spel, särskilt när det blir tydligt att något jagar henne också.



    Axis Mundi - Du går in i ett hemsökt köpcentrum för att driva ut några mörka andar, beväpnad endast med en specialkamera.



    Black Relic - En tyst munk återvänder till sitt kloster för att finna alla sina bröder mördade och deras heliga relik saknas. Det är nu upp till honom och hans pålitliga armborst att hämta reliken från några farliga kultister, och få lite hämnd också.



    Rose of Meat - Det som börjar som en avkopplande fiskeeftermiddag förvandlas till surrealistisk skräck när du kommer till en levande ö fylld av bisarra människor. Allt du har på dig för att försvara dig är en revolver och ett talande ben av kött. Ingenting är begripligt.



    Seraphixial - Du har kommit för att rädda din dotter från en kommun som hon anslutit sig till, bara för att finna platsen fylld av groteska och aggressiva monster. Kommer du att hitta din dotter eller tvingas du stanna kvar i denna förbannade värld?



    The Fruit - Du måste leta efter din älskade i en olycksbådande stad fylld av störda individer. Du måste avslöja hemligheterna i ett uråldrigt språk för att hitta henne.



    House of Unrest - När en prästkollega kallar på en demon i en profan ritual måste du göra hans synd ogjord genom att förvisa varelsen med hjälp av en pistol och Guds ljus!

    Läs mer

    De bästa priserna för Dread X Collection The Hunt

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dread X Collection: The Hunt

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev