Instant Gaming EU
 
 

Köp Emily is Away <3

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Emily is Away <3 är en visuell roman med peka-och-klicka-teknik som väcker minnen av ens första konto i sociala medier, långt innan någon hade en aning om vad sociala medier skulle bli. Året är 2008 och du har just gått med i en social mediesajt som heter Facenook. Berättelsen följer dina relationer med dina gymnasievänner på nätet under ditt sista år. Framför allt följer du två huvudvägar när du väljer mellan två möjliga kärleksintressen: Emily eller hennes före detta bästa vän Evelyn.



    Det som följer är en berg- och dalbana av känslor när du försöker navigera genom tonårslivets toppar och dalar och komplicerade relationer. Precis som i originalet Emily is Away följer du en av flera förgrenade vägar, var och en med sina egna unika konversationer. Dina val avgör vilket slut du får.



    Och för att fullborda den nostalgiska känslan av den tiden är Facenook en kärleksfull återskapande av det tidiga Facebooks design. Du ser medlemsprofiler i låg upplösning, en vit bakgrund med en meny längst ner och annonser i sidofältet. Du kan till och med peka medlemmar, bjuda in dem som vänner, spela spel med dem och visa dem videor från YouToob.



    Emily is Away <3 är inte alls ett långt spel, men de känslor som det inspirerar stannar kvar hos dig under lång tid.

    Läs mer

    De bästa priserna för Emily is Away <3

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Emily is Away <3

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev