Instant Gaming EU
 
 

Köp Smelter

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Smelter är ett hybridspel som inte bara skriver om plattformsgenren utan även Genesis bok. Du spelar som Eva, den första kvinnan, som nu vandrar runt i världen på jakt efter Adam efter att Edens lustgård förstörts i förtid. Av en slump möter du en varelse som heter Smelter, en symbiot som kan smälta samman med andra varelser och ge dem kraftfulla förmågor. Smelter blir din levande rustning. Ni två bildar en allians - du hjälper honom att återuppbygga sitt imperium medan han hjälper dig att hitta Adam och återvända till ditt en gång så fredliga liv. Det ser ut att bli ett vilt äventyr.



    Smelter är en del strategispel och en del sidscrollande Metroidvania-plattformsspel. I strategifasen måste du expandera Smelters imperium över flera överlandskartor och regioner genom att sätta upp byggnader, öka din armé och tillämpa uppgraderingar på båda. Bekämpa inkräktare i ett minispel i tornförsvarsstil. Erövra Rumbly Lands för att få ännu fler uppgraderingar som du kan ge till Eve.



    I plattformsfasen styr du Eve när hon tar sig fram genom olika regioner i Rumbly Lands. Varje region har sitt eget unika utseende och en uppsättning utmaningar: farliga öknar, den djupa djungeln och en bas fylld av futuristiska fiender. Du kommer att möta dödliga fiender och ännu mer dödliga fällor. För att överleva måste du låsa upp färdighetsträd som ger kraftfulla förmågor som dubbelhopp, skenande, dödliga klonattacker eller en avledande sköld. Använd dina färdigheter för att besegra svåra fiender, upptäcka hemligheter och övervinna tidsbestämda prov i varje region. Ladda upp, ta dig an bossarna i Rumbly Lands och ta reda på vad som har hänt med Adam.

    Läs mer

    De bästa priserna för Smelter

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Smelter

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev