Instant Gaming EU
 
 

Köp Highrisers

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    HighRisers är ett överlevnadsrollspel för en spelare med 2-D-grafik i retrostil. I spelet måste du utforska din omgivning för att hitta vapen, kemikalier och tillverkningsmaterial som du kan använda för att undvika eller besegra de så kallade dreamers, märkliga zombieliknande varelser som hemsöker din stad. En helikopter är ditt enda alternativ för att ta dig i säkerhet. Tyvärr är den i mycket dåligt skick och du måste lappa ihop den för att kunna göra en kort flygning till nästa byggnad.



    Du har ett team med olika färdigheter som kommer att vara användbara i olika situationer. Ike är en erfaren helikopterpilot som är bra på att reparera och spränga saker i luften. Jes är en hackare som kan alla typer av elektronik och kan plocka isär allting. Ann är en vetenskapsman som kan ta reda på hur man kan hantera drömmare på nya sätt. Slutligen har du Mo, en stor och muskulös man som är pålitlig, kan bära tunga föremål och ta itu med drömmare utan att slösa bort värdefull ammunition.



    IHighRisers bestämmer du själv vilka färdigheter du vill utveckla genom ett färdighetsträd. Du måste bestämma när det är dags att fokusera på healing, reparationer eller nya vapen. Ditt val kommer att vara skillnaden mellan liv och död. När gryningen kommer, om du lyckas laga helikoptern tillräckligt bra, kommer du att fly till en annan byggnad och börja om från början.

    Läs mer

    De bästa priserna för Highrisers

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Highrisers

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev