Instant Gaming EU
 
 

Köp Steel Division 2 - Burning Baltics

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Steel Division 2 - Burning Baltics är det senaste DLC:et för krigsstrategispelet Steel Division 2 och kräver att grundspelet spelas. Det utspelar sig på östfronten under Operation Doppelkopf, en tysk motoffensiv på östfronten i augusti 1944. Sovjet har nått fram till Rigas bukt och pressar tyskarna. Du kan spela antingen som befälhavare för de attackerande tyska styrkorna eller som den försvarande Röda armén i denna massiva kampanj.



    I Steel Division 2 - Burning Baltics kommenderar du divisioner som deltog i den historiska kampanjen och det lägger till totalt 8 divisioner: Grossdeutschland, Nordland, Panzerverband Strachwitz och 52. Sicherungs-Division z.b.V. för axeln. 19th Tank Corps, Mobile Group Fedyunkin, Estonian 7th Rifle Division och 43rd Army's Reserve för de allierade. Kampanjen innehåller också nya vapen som MT-13 supertunga granatkastare och BS-3 tunga AT-gun, Yer-2-bombare med mera.



    Du kommer också att kunna använda två nya flygande ess, Stuka-piloten Hans-Ulrich Rüdel som var den mest dekorerade tyska soldaten under andra världskriget, och Gueorgui Nefiodovitch Zakharov, den flygande sovjetiska generalen. Om du gillar krigshistoria och strategispel är detta historiskt korrekta och fantastiskt realistiska spel perfekt för dig.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Steel Division 2

    De bästa priserna för Steel Division 2 Burning Baltics

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Steel Division 2 - Burning Baltics

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev