Instant Gaming EU
 
 

Köp Dragon Creek

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Skaffa dig en ny skållad vän i Dragon Creek, ett simuleringsspel där du uppfostrar din egen drake. Gå till en helgedom, ange en speciell kod och du får en procedurellt genererad best som är din för livet. Om du vill kan du till och med föda upp flera drakar på din egen ranch.



    Taming the Beast. Som unika varelser behöver drakar särskild omsorg om de ska växa upp ordentligt. Varje ras har unika behov, bland annat en speciell diet och uppmärksamhet. De behöver ett skydd att sova i varje natt och bad för att hålla sig rena. Håll koll på kalendern också, eftersom den kommer att ha en effekt på din drake.



    Training a Champion. Du kan gå med i draktävlingar där du slåss mot andra för sportens skull. För att förbereda dina drakar tränar du dem med minispel som ökar var och en av deras sex stats.



    Tailor-fit your Dragon. Du kan utrusta din drake med en sadel som ger den bonusar, som stresslindring eller stridsmodifiering. Du kan också justera din karaktärs utseende med hjälp av färgregulatorer och olika outfits.



    Kommer du att bli en mästare i drakträning? Upptäck det i Dragon Creek.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dragon Creek

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dragon Creek

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev