Eneba COM
 
 

Köp Demeo

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gå in i en mörk och förskräcklig fängelsehåla, men inte ensam. Demeo är en flerspelarspelande fängelsehåla i virtuell verklighet där du möter farorna i ett äventyr tillsammans med dina vänner online.



    A Class Above. En onaturlig kraft håller på att ta över världen och din grupp måste sätta stopp för det. Välj mellan klasserna Guardian, Hunter, Assassin eller Sorcerer och slåss tillsammans, i co-op-stil. Spela ensam med AI-medlemmar eller med tre andra vänner för den ultimata äventyrsgruppsupplevelsen.



    Dungeon Delver. Plocka upp ditt svärd, gör din båge redo eller använd magi för att möta de utmaningar som ligger framför dig. Utforska en slumpmässigt genererad fängelsehåla arrangerad i stil med ett brädspel. Du måste arbeta tillsammans med dina kompanjoner för att besegra de fruktansvärda monster som du kommer att möta. Din resa kommer att ta dig genom de älvska katakomberna till den galna älvkungen kryptan. Förstör detta utomvärldsliga hot eller så kommer du att förgås under jorden.



    A full virtual world. Du behöver ditt VR-headset för att uppleva denna uppslukande fantasy dungeon crawler. Njut av mycket detaljerade modeller och miljöer, det är som om du har gått in i en verkligt farlig fängelsehåla. Du kan förvänta dig mer innehåll när spelet fortsätter att utvecklas.



    Är du redo att jaga efter skatter och ära i Demeo:s djup?

    Läs mer

    De bästa priserna för Demeo

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Demeo

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev