Instant Gaming EU
 
 

Köp The Invisible Hand

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Pengar är din enda prioritet i The Invisible Hand, ett skruvat simuleringsspel för aktiemarknaden i första person där du måste bli rik snabbt och med alla medel.



    Välkommen till FERIOS, där du börjar din karriär som börsmäklare på mellannivå i ett mördande handelsföretag. Alla här är ute efter toppositionen, och om du inte är med för att vinna, kommer du snart att stå ute på gatan utan ett öre till ditt namn. Företaget kräver vinst framför allt och du är här för att se till att det blir verklighet.



    För att göra det måste du köpa aktier lågt och sälja dem högt, eller blankning av de aktier som är på väg att falla. Ju större vinst du gör, desto högre blir din provision. Det betyder naturligtvis inte att du måste hålla dig till den raka vägen. Så länge du inte åker fast är allt tillåtet i finansens högriskvärld, och ja, det inkluderar även marknadsmanipulation.



    Få en mäktig grupp människor att driva aktier antingen uppåt eller nedåt. Köp majoritetsandelar av ett företag för att driva dess priser skyhögt. Sabotera ett lands valuta för att generera mer vinst för de utländska företag som landet importerar från.



    Om det innebär att göra insiderhandel för att ligga steget före, kan du tro att du kommer att göra det. Ta till dig insiderinformation om ett företags aktier före allmänheten och du kommer att rulla på pengar. Så länge du inte åker fast och blir åtalad i en utredning kommer ingen i FERIOS att ha något emot det!



    Om du vill ha ett överdådigt hem, en lyxbil och ett bra liv måste du vara villig att göra allt som krävs för att göra det stora med FERIOS. Kommer du att kontrollera The Invisible Hand, eller kommer du att krossas av den?

    Läs mer

    De bästa priserna för The Invisible Hand

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Invisible Hand

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev