Instant Gaming EU
 
 

Köp Patch Quest

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Utforska Patchlantis territorier i Patch Quest, ett lättsamt metroidvania-spel där varje varelse du möter kan bli din häst! Du är utsänd av Explorer's Guild för att undersöka Patchlantis, en en gång blomstrande civilisation som övermannades och har återtagits av vildmarken. Överallt där du ser finns det märkliga vilda djur, fällor och fientliga miljöer. Det är upp till dig att tämja denna vilda plats.



    Where Wild Things Are. Utforska kustlinjer, berg, öknar och mycket mer. Varje natt blandar en kraftig storm om Patchlantis, så du vaknar upp till en helt ny ö. Besök fläckar av vildmarken och katalogisera djurlivet där. Samla prover av växter som du kan odla till trädgårdar, som du sedan kan använda för att återta vildmarken.



    Catch and release. Djuren i Patchlantis är farliga, men de kan också tämjas och förvandlas till hästar. Varje enskilt odjur har sina egna speciella förmågor. Fånga dem med ditt lasso och ta reda på vad de kan göra.



    Flyg genom himlen med Buzzerker. Gräv under jorden med Sandmander. Spräng fiender med eld med Combusdile. Spring runt fiender med Velostrich. Och det finns så mycket mer!



    Get better over time. Skaffa nya föremål, skapa bättre affiniteter med dina hästar, upptäck helgedomar som ger dig kraft, lås upp genvägar och portar och knyt band med dina monster. Det finns mycket att göra i Patch Quest, så sadla om och utforska!



    Läs mer

    De bästa priserna för Patch Quest

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Patch Quest

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev