Instant Gaming EU
 
 

Köp Solasta: Crown of the Magister - Supporter Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Om du gillade Solasta-huvudspelet kommer du definitivt att vilja ta del av de extra belöningarna från Solasta: Crown of the Magister - Supporter Pack. Det här tillägget är tänkt som ett stöd till spelets designers och innehåller en mängd konceptkonstverk för olika delar av spelet.




    • Environmental Art Pack - Innehåller högupplöst konceptkonst för olika platser i spelet som dina karaktärer kommer att besöka.

    • Weapon Art Pack - Visar högupplösta konceptbilder av olika vapen som du kommer att hitta i spelet.

    • Badlands Art Pack - Mer högupplöst konceptkonst som skapades i början av spelproduktionen, med tidiga mönster av Solastas värld.



    Det finns ytterligare sju tärningssatser som också ingår i Solasta: Crown of the Magister - Supporter Pack. Fyra av dessa är vanliga: Diamond Dice, Golden Dice, Silver Dice och Bronze Dice. De övriga tre tärningarna har speciella effekter när de kastas: Flaming Dice, Frozen Dice och Lightning Dice.



    Solasta: Crown of the Magister grundspelet är ett turordningsbaserat taktiskt rollspel som har Dungeons and Dragons SRD 5.1-reglerna. Rulla initiativ med stil genom att lägga till Solasta: Crown of the Magister - Supporter Pack.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Solasta: Crown of the Magister

    De bästa priserna för Solasta Crown of the Magister Supporter Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Solasta: Crown of the Magister - Supporter Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev