Instant Gaming EU
 
 

Köp GetsuFumaDen: Undying Moon

  • PC
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    GetsuFumaDen: Undying Moon är ett spännande roguelike-äventyr som utspelar sig i en mörk fantasivärld. I det här hack and slash-videospelet tar du rollen som en medlem av Getsu-klanen som har blivit utvald som väktare av de levandes land. Efter att en fruktansvärd katastrof faller över det land som du skyddar, ger du dig ut på en resa som tar dig genom underjorden och in i helvetets djup för att utrota den onda källan till det mörker som hotar världen.



    GetsuFumaDen: Undying Moon har en färgstark grafik som är inspirerad av den japanska ukiyo-e-konsten och som visar en vacker värld befolkad av dödliga varelser. Du möter dem i dynamiska vapenbaserade strider där attacker och undanflykter i rätt ögonblick är nyckeln till seger. Med ett brett utbud av vapen till ditt förfogande, inklusive katanas, spjut och mycket mer, kommer du inte att sakna alternativ för att utplåna dina fiender. Spelet har också ett hantverkssystem som låter dig förbättra dina vapen och dina färdigheter med hjälp av material som du samlar in under dina äventyr.



    Som i varje bra roguelike är döden inte slutet, men kartans utformning och utmaningarna kommer att förändras i varje spel. Du kommer att kunna behålla en del av de uppgraderingar som du låser upp när du gör framsteg för att ha en bättre chans på framtida körningar också.

    Läs mer

    De bästa priserna för GetsuFumaDen Undying Moon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om GetsuFumaDen: Undying Moon

    gennyshark
    gennyshark
    2022 guov 26 10:46 dlcompare.com
    From an old IP from 1986, published on Famicom, let's here this new game, but Konami has reimagined it in a more modern format, focusing on the genre of roguelite, Dead Cells like. Let's play!
    Från ett gammalt IP från 1986, publicerat på Famicom, kommer detta nya spel, men Konami har omskapat det i ett mer modernt format, med fokus på genren roguelite, som Dead Cells. Låt oss spela!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev