Instant Gaming EU
 
 

Köp Neon Abyss - Lovable Rogues Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Välkommen två nya kraftfulla karaktärer till din grupp med DLC:n Neon Abyss: Lovable Rogues. De nya gudarna bör se upp - de här två tilläggsskurkarna är tillräckligt kraftfulla för att få oddsen att vända till din fördel i grundspelet.



    Saya är ett av de människoexperiment som kom ut från Titan Corp. Hon är en hisnande snabb svärdskvinna som kan skära upp dem på kort avstånd och låter dig göra dubbelhopp tidigt i spelet.



    Amir, ännu ett av Titan Corp:s människoexperiment, är en tekniknörd som kan se beskrivningar av föremål innan han plockar upp dem. Han har också en medfödd flygförmåga som du kan låsa upp, vilket ökar hans manöverförmåga.



    Neon Abyss är ett roguelike plattformsspel där du är en del av Grim Squad. Utnämnd av självaste Hades är din uppgift att utforska Abyss och besegra de nya gudarna. Varje gång du dör kommer du tillbaka ännu starkare än tidigare. Och med de två nya karaktärerna från Neon Abyss: Lovable Rogues som lagts till i din trupp kan du slå vad om att varje återkomst till Abyss kommer att bli vildare än någonsin.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Neon Abyss

    De bästa priserna för Neon Abyss Lovable Rogues Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Neon Abyss - Lovable Rogues Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev