Instant Gaming EU
 
 

Köp Tour de France 2021

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upplev spänningen i ett av världens största sportevenemang med Tour de France 2021! Denna nya del i serien innehåller alla funktioner från de tidigare spelen samtidigt som nya funktioner läggs till, och integrerar naturligtvis alla etapper i årets tour.



    Tour de France 2021 kan du styra antingen ett lag eller en enskild cyklist, så det är upp till dig om du föredrar lagarbete eller att köra solo. I läget Pro Team kan du hantera ett lag för att ta det så långt som möjligt i rankingen. Om du föredrar att spela med en enskild ryttare kan du i Pro Leader-läget skapa din egen ryttare och anpassa honom eller henne för att utmana de stora pojkarna.



    Du kan tävla genom etapperna i årets Tour de France 2021, men om du vill krydda det hela lite extra kan du i läget My Tour skapa din egen tour från grunden, inklusive etapper och lag som deltar. Allt är upp till dig.



    Denna nya utgåva innehåller också olika officiella och inofficiella lopp, men också kända märken för din utrustning. Tour de France 2021 erbjuder också ett antal förbättringar, som ett mer realistiskt peloton och vägkanter, samt en ny återhämtningsmekanism och nya mål.



    Tour de France 2021 har allt som en cykelfantast kan önska sig för att få ut det mesta av touren!

    Läs mer

    De bästa priserna för Tour de France 2021

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Tour de France 2021

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev