Instant Gaming EU
 
 

Köp Best Day Ever

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Best Day Ever är ett berättelsestyrt spel där du ansvarar för fyra olika personers berättelser. Du har ett mål: att ge dem den mest underbara dagen i deras liv.



    Livet i Waters City är hårt för Emma, Jordan, Paul och Jenny. Varje dag måste de möta prövningar som tär på deras humör. Kanske kan du ge dem en hjälpande hand genom att lära känna deras drömmar, problem och behov. Gör val som får konsekvenser och som direkt påverkar slutet på dessa individuella berättelser. Du måste också upprätthålla deras moral och självförtroende. Om de är tillräckligt självsäkra kan varje karaktär ge unika svar i vissa situationer.



    Varje karaktär har sin egen historia att berätta.



    Emma är en hårt arbetande chef på ett livsmedelsföretag som möter sexistiskt beteende från sina manliga medarbetare.



    Jordan är en nyckelspelare i sitt universitets basketlag som måste jonglera träning och lagkamraternas förväntningar med att tillbringa kvalitetstid med sin partner.



    Jenny, är en duktig student vid Waters University som snart ska göra sina delprov, men som har ångest inför att återvända till lektionerna.



    Paul kandiderar till borgmästare. Han är en verkligt godhjärtad person och vill göra genomgripande förändringar för att utrota orättvisor i staden, men det visar sig vara en uppförsbacke.



    Det är upp till dig att hjälpa dessa personer. Best Day Ever har flera olika slut: kan du hitta det bästa slutet för var och en av dessa karaktärer?

    Läs mer

    De bästa priserna för Best Day Ever

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Best Day Ever

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev