Eneba COM
 
 

Köp Open Country

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Open Country är ett spel med en öppen värld för jakt, fiske och utforskning av naturen. Spelet släpptes 2021 för flera olika plattformar.



    I Open Country tar spelarna på sig rollen som en stadsbo som flyttar till Montana för att starta ett nytt liv i naturen. Spelet erbjuder en mängd olika aktiviteter, bland annat jakt, fiske, vandring och camping, allt i en vacker och uppslukande öppen värld.



    Spelet i Open Country är centrerat kring överlevnad, utforskning och friluftslivskunskaper. Spelarna måste jaga efter mat, upprätta lägerplatser och navigera sig genom vildmarken samtidigt som de möter farliga rovdjur som björnar och vargar.



    Grafiken i Open Country är hisnande, med detaljerade landskap, djurliv och dynamiska vädereffekter som skapar en verkligt uppslukande upplevelse. Spelets ljuddesign är också anmärkningsvärd, med ett lugnande soundtrack som förstärker spelets utforskande och utomhusatmosfär.



    En av de unika funktionerna i Open Country är möjligheten att höja spelarkaraktärens färdigheter och förmågor, vilket gör det möjligt för spelaren att bli mer skicklig i utomhusaktiviteter som jakt, fiske och överlevnadsfärdigheter. Spelaren kan också köpa ny utrustning och redskap för att hjälpa dem på deras äventyr.



    Spelet har ett kampanjläge för en spelare, med en mängd olika uppdrag och mål i olika miljöer. Open Country erbjuder också ett freestyle-läge, där spelarna kan utforska och njuta av spelets öppna värld utan några begränsningar.



    På det hela taget är Open Country en uppslukande och avkopplande utomhusupplevelse som ger spelarna en unik och rolig spelupplevelse. Dess fantastiska grafik, realistiska ljuddesign och spelmekanik för utomhusspel erbjuder ett uppfriskande och engagerande avbrott från vanliga skjut- eller actionorienterade spel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Open Country

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Open Country

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev