Instant Gaming EU
 
 

Köp LEMNIS GATE

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Lemnis Gate låter dig utkämpa en taktisk strid i fyra dimensioner. I detta innovativa turbaserade FPS kontrollerar du en grupp på fem agenter som slåss i en arena där det råder en 25 sekunders tidsloop. Planera dina handlingar, gör dina drag och använd tidsresor för att ge dig själv ett övertag.



    Sätt in specialiserade agenter, var och en med sina egna unika färdigheter. Du kan överväldiga fiender med eldkraft, göra områden oåtkomliga med giftig gas, fördröja tiden för att ställa in ett skott eller placera ut klot som ger extra försvar för ditt framtida jag. Med hjälp av den automatiska co-op-funktionen kan du styra en grupp på fem personer i en 10 mot 10-match.



    Varje match låter dig leka med olika möjligheter genom tidsresor. Spelarna slåss i fem omgångar, varje omgång med en 25-sekunders loop. Varje spelare tar en tur under rundan, skjuter på fiender, lägger ut fällor, överlistar sin grupp, infiltrerar deras linjer osv. När båda spelarna har tagit sin tur börjar nästa runda. Här kommer alla spelare att möta vad som hände i den föregående rundan samtidigt som de förbereder sig för nästa. Varje runda kan hjälpa dig att skapa en fördel i framtiden eller radera misstag du begått i det förflutna, vilket gör Lemnis Gate till den ultimata tidsresekampen.

    Läs mer

    De bästa priserna för LEMNIS GATE

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om LEMNIS GATE

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev