BG PPC IG EN
 
 

Köp Deliver Us Mars

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den efterlängtade uppföljaren till Deliver us the Moon, Deliver Us Mars, är ett atmosfäriskt äventyrsspel i tredje person som ger dig känslan av att vara astronaut och möta rymdens okända gränser. Du har bara ett uppdrag: Jaga och hämta stulna ARK-koloniskepp som innehåller nyckeln till mänsklighetens överlevnad.



    Spelet utspelar sig tio år efter det första spelet och mänskligheten befinner sig nu på gränsen till utrotning. Ett SOS skickar Kathy Johannson, en ung astronaut från jorden, på ett uppdrag till Mars. Hon och besättningen på Zephyr har begränsad tid på sig att hitta de saknade ARK-koloniskeppen som stulits av den ondskefulla Outward. Res över den torra Marsytan medan du letar efter spår av Outward. Utstå fysiska hinder och lös pussel för att upptäcka källan till det mystiska nödropet.



    Som dotter till en berömd astronaut som försvann under mystiska omständigheter är Kathy Johannson en livlig kvinna som har följt i sin fars fotspår. I det här uppdraget måste hon inte bara hämta ett föremål som är avgörande för mänsklighetens överlevnad, utan hon måste också lösa mysteriet med sin fars försvinnande. Deliver Us Mars ställer henne inte mot farliga fiender, men att överleva i den marsianska miljön är en utmaning nog, även för en erfaren astronaut som hon.



    Med hjälp av avancerad motion och performance capture, samt avancerad grafik med Unreal Engine, lovar Deliver Us Mars en hjärtskärande, känslomässig resa fylld av risk och belöning. Endast ditt förstånd och din vilja kan ge mänskligheten en framtid på den röda planeten - eller besegla dess undergång.

    Läs mer

    De bästa priserna för Deliver Us Mars

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Deliver Us Mars

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev