Instant Gaming EU
 
 

Köp Dreamscaper

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dreamscaper är ett actionspel som hämtar element från toppskjutare och dungeon crawlers och blandar dem med drömvärldar. Du är Cassidy, en invånare i Red Haven City. Under dagen går du omkring i ditt liv och bygger upp relationer med dina grannar. Men varje natt dyker du ner i ett nytt drömlandskap där du kämpar mot mardrömmar hämtade från ditt eget undermedvetna.



    Gå in i en ny dröm varje natt där du utforskar en fängelsehåla och kämpar mot dina egna mardrömmar. Varje boss i Dreamscaper förkroppsligar en av Cassidys negativa känslor: sorg, isolering, rädsla och så vidare.



    Men du är inte hjälplös. Du kan uppgradera din utrustning för att öka din kampförmåga. Använd unika vapen i strid, bland annat en jojo som du kan piska in i fiendens ansikten. Utnyttja en rad lucida krafter som gör att du kan vrida verkligheten precis som i en dröm, vilket gör att du kan styra elementen och till och med själva tiden. Använd strategiskt tänkande, snabba reflexer, smidiga kombinationer och din känsla för timing för att skickligt ta ner fiender.



    Medan du gör detta får du inte glömma att bygga upp dina relationer och låsa upp nya berättelser under dagen. Att skapa goda relationer ger Cassidy hopp och goda minnen som hjälper till att skingra miasman i hennes undermedvetna. På Dreamscaper är din verklighet lika viktig som dina drömmar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dreamscaper

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Dreamscaper

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev