Instant Gaming EU
 
 

Köp Super Magbot

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Super Magbotsom utvecklats av Astral Pixel och publicerats av Team17, är ett spännande 2D-plattformsspel med en unik twist - inget hoppande. Spelarna måste använda sina magnetiska krafter för att navigera varje nivå på ett snabbt och exakt sätt. Det här spelet har klassiska 16-bitars spelvibbar som sin främsta referenspunkt, men det ger också spelarna utmanande prestationer och rivalitet på den globala topplistan för extra underhållningsvärde.



    Eftersom det inte finns någon hoppmekanik kräver Super Magbot intensiv precision från spelarna när de navigerar genom nivåerna. Att utnyttja fysikens lagar i kombination med sina egna magnetismfärdigheter har blivit en attraktiv utmaning som många ivriga spelare villigt har accepterat. Genom att noggrant observera och experimentera med olika föremål på varje nivå - särskilt de som hindrar framfarten - kan spelarna lära sig hur man bäst manövrerar sig runt hinder med hjälp av enbart magnetism som hävstång för förflyttning. Som i alla bra plattformsspel finns det något speciellt som väntar i slutet: Escape Mode. För att nå denna bonusrunda, som ger spelarna tillgång till ännu fler belöningar som exklusiva karaktärer eller kostymer - måste man samla flera guldmynt spridda över de olika stadierna innan de kan få tillträde till Escape Mode där alla dessa priser väntar dem om de bevisar sitt värde.



    Kolla in Super Magbot, utvecklat av Astral Pixel och publicerat av Team17, för en intensiv 2D-plattformsupplevelse där hoppmekanik är obefintlig och magnetism är din guide när du navigerar genom spelets olika nivåer med snabbhet och noggrannhet. Du kan utmana dig själv med prestationer och bevisa din skicklighet på den globala topplistan för att få exklusiva belöningar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Super Magbot

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Super Magbot

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev