Instant Gaming EU
 
 

Köp Metroid Dread

  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Följ med Samus Aran i hennes mest desperata strid hittills i Metroid Dread. Dread är ett sidscrollande actionspel där Samus kan springa, glida, klättra och skjuta, vilket är troget sina rötter som ett Metroid-spel. Det nya spelelementet är dock stealth. Den här gången måste Samus smyga sig förbi de nästan oförstörbara robotfiender hon möter - när hon väl blir upptäckt har hon bara en chans att motarbeta robotarna innan hon dödas.



    Spelet utspelar sig efter Metroid Fusion, och börjar med nyheten att de dödliga X-parasiterna från det föregående spelet fortfarande överlever på planeten ZDR. Den Galaktiska Federationen skickar ut specialiserade EMMI-robotar för att undersöka saken, bara för att de plötsligt bryter all kommunikation. Den orädda Samus bestämmer sig för att ta på sig uppdraget och undersöka planeten ZDR. Väl där tar saker och ting en vändning till det sämre när hon möter - och snabbt besegras av - en mystisk krigare i Chozo-stridsrustning. Samus vaknar upp utan de flesta av sina krafter, strandsatt i en fientlig miljö och långt ifrån hjälp under planetens yta. Utredningen har förvandlats till en desperat kamp för överlevnad.



    När du vandrar genom ZDR-labyrinten kommer du att stöta på fientliga EMMI-robotar. Du vet inte vad som fick dem att vända sig mot dig, men du vet att de är snabba på att jaga dig och är nästan omöjliga att döda. För att bekämpa dem måste du dra energi från alla närliggande kraftkällor för att kunna avfyra en smäll från din armkanon. Men innan du får förmågan att besegra EMMI måste du undvika och smyga förbi dem. Om de lyckas fånga dig har du bara en chans att kontra, annars är spelet över.



    Med tiden får du nya förmågor, inklusive den klassiska morphball-uppgraderingen. Du kan också återvända till tidigare områden för att nå nya platser och hitta hemligheter. Du måste använda all din intelligens och skicklighet för att undvika och bekämpa det kombinerade hotet från EMMI och X-parasiterna, samt upptäcka Chozon-krigarens hemlighet. Metroid Dread kommer att lära dig innebörden av rädsla.

    Läs mer

    De bästa priserna för Metroid Dread

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Metroid Dread

    Water77
    Water77
    2021 skáb 24 13:21 dlcompare.es
    Espero con ansias que salga este Metroid. He jugado todos los de la saga y todos me encantan. Un desarrollo de nivel muy muy bueno.
    Jag ser verkligen fram emot detta Metroid. Jag har spelat alla spel i serien och jag älskar dem alla. Mycket bra nivåutveckling.
    TheTORYParty
    TheTORYParty
    2021 skáb 23 18:50 dlcompare.fr
    Le jeu est innovant. Il s'intègre bien dans la sage en ajoutant une touche moderne. Mais l'environment reste tout aussi appréciable.
    Spelet är innovativt. Den passar bra ihop med salvia och ger en modern touch. Men miljön är lika trevlig.
    • Teknisk information

    • Kategorier : Action , Plattformsspel , Metroidvania
    • Utgivare : Nintendo
    • Utvecklare : MercurySteam
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2021 skábmamánnu 10
    • Åldersklassificering
    • PEGI 12ESRB T
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev