Instant Gaming EU
 
 

Köp A Plague Tale: Requiem

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hugo och Amicia är två syskon som föddes i en rik fransk familj på 1300-talet. Tyvärr lider Hugo av en blodsjukdom av okänt ursprung som har gjort dem båda till måltavlor för inkvisitionen i en tid då den svarta döden härjar i landet. Ruttnande lik samlas på gatorna och svärmar av råttor sprider pesten utan att någon kan stoppa den.



    A Plague Tale: Requiem utspelar sig sex månader efter händelserna i A Plague Tale: Innocence. Hugo och Amicia har inte riktigt återhämtat sig från sitt förra äventyr och de bestämmer sig för att resa till södra Frankrike efter rykten om en ö där de kan hitta ett botemedel mot Hugos sjukdom. De påbörjar en farlig resa som kommer att ställa dem mot både nya fiender och gamla hot.



    A Plague Tale: Requiem är ett actionäventyr i tredje person med stort fokus på smygmekanik. Det erbjuder dig också mer stridsmekanik än sin föregångare. Båda huvudpersonerna har vuxit upp lite och Amicia kan nu använda sig av nya vapen för att hålla fiender på avstånd. Samtidigt har Hugos mystiska band med råttorna på något sätt stärkts, och han kan tillfälligt kontrollera gnagarsvärmarna för en förödande effekt.



    Det här nya avsnittet i serien kastar nytt ljus över livet för två barn som har varit tvungna att bli äldre för snabbt för att överleva i mörka tider och erbjuder dig en unik spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för A Plague Tale Requiem

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om A Plague Tale: Requiem

    David Subercaze
    David Subercaze
    2022 čakč 16 14:53 dlcompare.fr
    J'ai adoré le 1, le 2 j'ai un petit peu peur, je ne sais pas trop à quoi m'attendre. Si le jeu reste un chef-œuvre tant mieux pour nous.
    Jag älskade den första, men för den andra är jag lite rädd, jag vet inte vad jag ska förvänta mig. Om spelet förblir ett mästerverk är det bra för oss.
    loulou1971
    loulou1971
    2022 čakč 5 23:51 dlcompare.fr
    J'espére qu'il sera à la hauteur du premier au niveau gameplay. Je pense au niveau du graphisme que l'on va en prendre plein les yeux. J'ai hate de voire les video du jeux quand il va sortir.
    Jag hoppas att det kommer att hålla samma nivå som det första spelet när det gäller spelupplevelsen. Jag tror att grafiken kommer att bli fantastisk. Jag kan inte vänta på att se videon från spelet när det kommer ut.
    6314ec1107d81@21nowayy
    6314ec1107d81@21nowayy
    2022 čakč 4 20:22 dlcompare.fr
    raiment incroyable le jeu est beau et l'histoire captivante, premier était vraiment génial, j'espère que celui sera dans la même veine, mais les graphismes ont l'air top ! L'histoire donne bien envie aussi.Le premier était vraiment bien foutu, à voir si celui là est aussi bien,super jeux bonne suite hate de continuer cette aventure !!!Le premier était magnifique, ésperons que celui-ci soit à la hauteurj'ai pas encore essayer ce jeux mais je vais essayer le jeux pour voire comment il et si il et
    Den första var riktigt bra, jag hoppas att den här kommer att vara i samma stil, men grafiken ser bra ut! Det första var riktigt bra, jag hoppas att det här spelet kommer att vara i samma stil, men grafiken ser bra ut och historien är också bra.
    Sarge T.
    Sarge T.
    2022 čakč 1 23:12 dlcompare.com
    The first game was great, so I'm definitely looking forward to seeing how they'll build upon this new universe/IP, and how they'll add new features/gameplay elements to it! :D
    Det första spelet var fantastiskt, så jag ser definitivt fram emot att se hur de kommer att bygga vidare på detta nya universum/IP och hur de kommer att lägga till nya funktioner/spelelement till det! :D
    630e7ded8b3e7@marc0sj
    630e7ded8b3e7@marc0sj
    2022 borg 30 23:21 dlcompare.es
    la verdad es un juego bastante bueno con muy buena tematica y ambientacion, es un juego que engancha mucho y lo recomiendo al 100%.
    The truth är ett ganska bra spel med ett mycket bra tema och atmosfär, det är ett spel som engagerar mycket och jag rekommenderar det till 100 %.
    63054a2bd5e8f@xfrezzert
    63054a2bd5e8f@xfrezzert
    2022 borg 30 10:29 dlcompare.es
    Espero que su ambientación y jugabilidad sean parecidos o hasta mejorados del primero, lo estoy esperando con ganas la verdad a ver qué sucede. Espero comprarlo con ansias
    Jag hoppas att miljön och spelupplägget är liknande eller till och med bättre än det första spelet, jag ser verkligen fram emot att se vad som händer. Jag ser fram emot att köpa den
    J3llyInMyB3lly
    J3llyInMyB3lly
    2022 borg 28 20:51 dlcompare.com
    Definitely going to play it day one. Can't wait. Can't say more about it since it's not out yet but damn, what I saw looks promising.
    Jag kommer definitivt att spela det första dagen. Jag kan inte vänta. Jag kan inte säga mer om det eftersom det inte är ute ännu, men det jag såg ser lovande ut.
    Volijeep974
    Volijeep974
    2022 borg 28 01:06 dlcompare.fr
    l'ambiance est très lugubre et plaisant ,super jeu, Hate de voir ce que le jeu nous prepare
    atmosfären är mycket dyster och trevlig, bra spel, kan inte vänta på att se vad spelet förbereder för oss
    Ahriman
    Ahriman
    2022 borg 26 02:17 dlcompare.com
    sequel of the best narrative game. rats gonna be everywhere again, can't wait!
    uppföljare till det bästa berättelsespelet. råttor kommer att vara överallt igen, jag kan inte vänta!
    Athemith
    Athemith
    2022 borg 26 02:15 dlcompare.fr
    Oh ouiiii, enfin la suite! j'ai hâte! Le premier est une masterclass, j'espère ne pas être déçu.
    Åh ja, äntligen en uppföljare! Jag kan inte vänta! Den första är en mästarklass, jag hoppas att jag inte blir besviken.
    Visa fler kommentarer
    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : A Plague Tale Requiem
    • Kategorier : Action , Äventyr
    • Utgivare : Focus Entertainment
    • Utvecklare : Asobo Studio
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2022 golggotmánnu 17
    • Systemkrav
      • Rekommenderat
      • CPU : Core i7-8700K / Ryzen 5 3600
      • RAM : 16 GB
      • GPU : GeForce RTX 3070 / Radeon RX 6800 XT
      • Lagring : 55 GB
    • Åldersklassificering
    • PEGI 16ESRB AO
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev