Eneba COM
 
 

Köp Red Solstice 2: Survivors

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Red Solstice 2: Survivors är ett strategispel i realtid som utvecklats och publicerats av Ironward. Spelet är en uppföljare till originalspelet Red Solstice och utspelar sig i en postapokalyptisk värld där spelarna måste leda en grupp soldater för att överleva mot horder av fientliga varelser.



    Spelet har en kampanj för en spelare, där spelarna kan anpassa sin karaktär och gå vidare genom spelets historia, som har djup historia och övertygande berättelser. Spelet innehåller också ett flerspelarläge, där spelarna kan slå sig ihop och kämpa för överlevnad tillsammans.



    I spelet måste spelarna befalla sin grupp soldater, var och en med sina egna unika förmågor och utrustning, för att kämpa mot en mängd olika fiender, allt från muterade människor till utomjordiska varelser. Spelets actionfyllda strider är intensiva och snabba och kräver att spelarna använder strategi och snabba reflexer för att överleva.



    Spelet har också ett system för att bygga baser, där spelarna kan bygga och uppgradera sina gömställen, vilket ger dem ett strategiskt övertag under striderna. Spelets överlevnadsmekanik kräver också att spelarna hanterar sina resurser, inklusive mat, vatten och ammunition, för att se till att de har tillräckligt med resurser för att överleva varje uppdrag.



    Spelets grafik är imponerande, med detaljerade och vackert utformade miljöer, varelser och karaktärsmodeller. Spelets hemska och atmosfäriska soundtrack kompletterar spelets intensiva och uppslukande spelupplevelse och får spelarna att känna att de verkligen befinner sig i en postapokalyptisk värld.



    På det hela taget är Red Solstice 2: Survivors ett engagerande och spännande strategispel i realtid som ger många timmars spännande spelande och utmanande strategiska beslut. Med sin djupa historia, vackra grafik och intensiva strider är Red Solstice 2: Survivors ett utmärkt val för fans av genren och alla som letar efter en uppslukande och spännande spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Red Solstice 2 Survivors

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Red Solstice 2: Survivors

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev