Instant Gaming EU
 
 

Köp Death Trash

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Death Trash- en resa genom en värld täckt av kött där cyberpunk möter Lovecraftiansk skräck. I det här sci-fi-RPG:et med öppen värld är du en ung raider som skickas ut i Nexus vildmark för att fullfölja ett farligt uppdrag. Du måste konfrontera en ödemark fylld av uråldriga hemligheter, tyranniska maskiner och levande, pulserande kött från eldritchvarelser. Även om du inte är lättskrämd kommer du med all säkerhet att bli äcklad. Det är därför spelet har en knapp som är reserverad enbart för att spy.



    Death Trash har en uppslukande kampanj med en dyster men ändå fängslande historia. Möt ett gäng bisarra karaktärer, lös pussel, smyg runt fiender eller delta i snabba strider. Kämpa i realtidsstrider där du möter fientliga plundrare, dödliga maskiner eller utomjordiska varelser. Med den mängd frihet som du får kan du spela hur du vill, oavsett om du är en massmördare eller en pacifist.



    Du kan anpassa dina karaktärer med hjälp av deras statistik eller genom att fatta beslut i spelet. Du kan också spela Death Trash tillsammans med en vän med hjälp av co-op-spel. En andra spelare med egen statistik och utrustning kan när som helst hoppa in i kampanjen och hjälpa dig i ditt uppdrag. Ni kommer att dela på uppdragets framsteg och röra er genom kartan tillsammans. Du kommer att bli glad för sällskapet i denna främmande och skoningslösa ödemark.

    Läs mer

    De bästa priserna för Death Trash

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Death Trash

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev