Eneba COM
 
 

Köp Phantom Abyss

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Om du tycker att det är roligt att utforska ett gammalt tempel fyllt av dödliga fällor och väktare, är Phantom Abyss det spel du vill ha. Det är ett asynkront flerspelarspel där du och dina medspelare är Indiana Jones-liknande utforskare som försöker få tag på en dyrbar relik från ett procedurellt genererat tempel. Allt i templet vill dock döda dig.



    Fyllt av gropar, spikfällor, kollapsande tak, krossande väggar och väktare som spränger dig så fort de får syn på dig måste du räkna med att döden lurar i varje hörn. Du får bara ett försök att hitta den heliga reliken. Om du dör eller nöjer dig med en sämre relik kommer du aldrig att få samma tempel igen.



    Det finns en mekanik som kan hjälpa dig. Eftersom spelet är asynkront kommer du att se fantombilder av andra spelare som antingen har lyckats eller misslyckats med att undvika fällorna i templet. Du kan använda denna information för att veta hur du ska ta dig över just det hindret, vilket ger dig en fördel.



    Genom att hitta nycklar gömda i kistor kan du få tillgång till de lägre nivåerna i templet, som rymmer mer värdefulla reliker. Kom bara ihåg att ju mer värdefull reliken är, desto svårare är nivån.



    Kommer du att hitta den legendariska reliken, eller av en annan spöklik spelare i Phantom Abyss? Plocka upp din piska, det är dags att gå på skattjakt!

    Läs mer

    De bästa priserna för Phantom Abyss

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Phantom Abyss

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev