Eneba COM
 
 

Köp Alex Kidd in Miracle World DX

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Alex Kidd in Miracle World DX är en förbättrad remake av ett av Segas mest älskade klassiska spel. Spelarna tar på sig rollen som Alex Kidd, en modig äventyrare som måste rädda sitt hem Radaxian från den onda Janken The Great.



    Den här omgjorda versionen av det klassiska spelet har förbättrad grafik och ljud samt några nya element och utmaningar. Spelarna måste ta sig igenom många nivåer fyllda av fiender och hinder samtidigt som de försöker samla mynt, power-ups och föremål som kan hjälpa dem i deras uppdrag. När de tar sig igenom varje etapp möter de unika fiender som kräver olika strategier för att besegra dem.



    Spelet introducerar också flera nya spellägen som Boss Rush och Time Trial som låter spelarna testa sina färdigheter mot intensiva utmaningar. Dessutom finns ett helt nytt arkadläge där spelarna kan spela originalversionen av spelet med intakt 8-bitars grafik och ljudeffekter - perfekt för nostalgiska spelare!



    Alex Kidd in Miracle World DX kombinerar klassiska plattformsäventyrselement med moderna förbättringar och erbjuder en unik upplevelse för både retrofans och nykomlingar till serien. Med sitt spännande spel och sin färgstarka grafik blir det garanterat en trevlig resa för alla åldrar!

    Läs mer

    De bästa priserna för Alex Kidd in Miracle World DX

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Alex Kidd in Miracle World DX

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev