Köp Tracks of Thought

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Tracks of Thought är ett indie-RPG-äventyr som sätter dig i skorna på en mycket speciell nyckelpiga som befinner sig ombord på ett tåg. Tågets destination är okänd, men vad värre är att alla andra passagerare på tåget verkar ha glömt något viktigt.



    I Tracks of Thought är ditt mål att prata med de andra passagerarna och avslöja mysteriet med tåget, dess destination och vad som verkligen händer. Det kommer dock inte att bli en lätt uppgift eftersom det finns konflikter mellan dem som du måste lösa och vissa av dem kommer inte att vara villiga att samarbeta. Lyckligtvis kan du ge dig in i en kamp mellan dem för att lösa dessa problem och komma vidare mot ditt mål. Tracks of Thought har ett kortbaserat stridssystem som gör att du kan lösa problem genom dialog och hitta gemensam grund.



    Tracks of Thought är ett unikt äventyr med ett färgstarkt persongalleri, men det är också en resa som kommer att få dig att sitta som klistrad vid skärmen medan du upptäcker mer om dig själv.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tracks of Thought

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 12 leverantör(er) som stöder 1 DRM-system: Steam1 plattform(ar) - PC. Spelet erbjuder 1 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 13 digitala erbjudande(n).

    Kommentarer om Tracks of Thought

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev