Eneba COM
 
 

Köp Black Skylands

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Black Skylands är ett action-äventyrsspel som tar dig till himlen i en värld full av pirater och monster. Som kapten på ett flygande fartyg har du en enorm värld att utforska hur du vill. Oavsett om det är ombord på ditt skyskepp eller till fots måste du möta otaliga fiender för att avslöja hemligheterna i detta land medan du kämpar mot Swarm, en ras av skräckinjagande monster som har invaderat ditt hem.



    I spelet kan du bygga din egen flygbas och ditt eget skyskepp. Du kan utöka din flygande bas med ytterligare byggnader som gör att du kan förbättra ditt skepp, bearbeta de resurser du samlar in under dina resor och även skapa kraftfulla artefakter. Du måste ta hand om din besättnings behov och hålla dem välmående också om du vill att de ska stödja dig i dina strävanden.



    Med massor av vapen att använda mot dina fiender har Black Skylands en bra blandning av luft- och markstrider i form av ett toppstyrt skjutspel som kräver att du tänker strategiskt och agerar snabbt om du vill segra. När du utökar territoriet under ditt inflytande genom att vinna strider kommer du att skapa allianser med andra fraktioner och upptäcka dolda skatter som hjälper dig att förvandla ditt land till den fredliga plats som det var.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Black Skylands

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Black Skylands

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev