Instant Gaming EU
 
 

Köp Manor Lords

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Manor Lords är ett strategispel om stadsbyggande där du också måste ta hand om produktionskedjor, resurshantering och expansion av ditt land som en medeltida lord.



    Spelet erbjuder en organisk stadsbyggnadsupplevelse, där du kan placera och rotera varje konstruktion efter eget tycke och smak. Dessa mekanismer motiveras av tillväxten av den medeltida byn som så småningom kommer att förvandlas till ditt rike, med stora handelsvägar och resultatet påverkas av det omgivande landskapet.



    Organisera din stad efter distrikt för att göra den mest effektiv. Bygg hus, kommersiella byggnader och industribyggnader. Placera dina gårdar på den mest bördiga jorden för bästa resultat, och jaga och samla för att din befolkning ska blomstra.



    Baserat på hur du placerar vägarna kommer dina invånare att bygga sina hus som anpassar sig till platsen och kommer att skalas i enlighet med stadens yta. Förutom att betala skatt kan de också odla och föda upp djur för att hjälpa befolkningen, så se till att avsätta lite utrymme på bakgården till deras hus för att hjälpa dem att göra det.



    Förbered din bosättning för varje årstid, med stora jaktturnéer på våren för att förbereda dig för den hårda vintern.



    Manor Lords har ett genomarbetat resurshanteringssystem, där du måste balansera produktionen av lyxvaror för lycka, vapen och rustningar för erövring och mat för överlevnad.



    Dessa resurser finns utspridda över hela världen, se till att utforska alla dess hörn och etablera fler bosättningar där du kan bryta malm och samla in andra värdesaker.



    Om du expanderar din befolkning i ett visst område kommer djurens naturliga livsmiljöer att försvinna, vilket gör det svårare för jägarna att hitta mat och bristen på växtföljd kommer att förstöra dess fruktbarhet. Och att hugga ner för många träd kommer att leda till avskogning.



    Se till att du säljer dina överskottsvaror till resenärer eller till och med skapar egna handelsvägar. Det kommer att hjälpa dig att betala skatter, låsa upp teknik eller till och med anlita legosoldater.



    I Manor Lords är varje död en värdefull kostnad som inte är värd att förlora. Ta bra beslut när du går in i strider mot dina grannherrar och se till att du värdesätter dina lojala undersåtars liv.



    Utbilda dina soldater för att förbereda dem för att motverka banditer eller leda in dem i strider för att erövra eller försvara ditt territorium.



    Diplomati kan vara nyckeln till att undvika konflikter med andra herrar. Var och en av dem har sin egen agenda, därför kan ditt svar vara skillnaden mellan fred och krig.



    Ta hänsyn till väderförhållanden, trötthet och utrustning i taktiska strider i realtid. Välj din positionering av trupperna för att få strategisk överlägsenhet.



    Det finns alltid konsekvenser i krig, och även om du går segrande ur striderna kommer det att vara till ett pris. Varje dödsfall kan påverka din stad negativt och kan orsaka ekonomisk undergång eller hungersnöd.

    Läs mer

    De bästa priserna för Manor Lords

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Manor Lords

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Manor Lords
    • Kategorier : Förvaltning , Simulering , Strategi
    • Utgivare : Hooded Horse
    • Utvecklare : Slavic Magic
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2024 cuoŋománnu 26
    • Systemkrav
      • Rekommenderat
      • CPU : Core i5-7600 / Ryzen 3 2200G
      • RAM : 12 GB
      • GPU : GeForce GTX 1060 / Radeon RX 580
      • Lagring : 16 GB
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev