Instant Gaming EU
 
 

Köp Eastward

  • PC
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Eastward är ett unikt och spännande äventyr i en värld på väg att kollapsa. En dödlig miasma av okänt ursprung har spridit sig över hela världen och tvingar de få överlevande att gömma sig under jorden. John och Sam är bland de lyckliga överlevarna, men de strikta regler som samhället påtvingar dem stryper dem långsamt, så de bestämmer sig för att ge sig ut på ett farligt upptäcktsäventyr till ytan. Kanske räcker det för att upptäcka mer om ursprunget till Sams märkliga krafter.



    Navigera genom en mängd olika scenarier när du utforskar världen omkring dig. Upptäck fantastiska platser, möt märkliga varelser och träffa en färgstark skara människor när du reser från en plats till en annan. Med hjälp av Sams speciella kinetiska krafter och Johns kunskaper om sprängämnen måste du hantera alla typer av situationer och lösa miljöpussel för att komma vidare i spelet. Ni kan till och med samla ingredienser för att laga speciella rätter och stärka er själva.



    Med sin vackra retrografik i pixelkonst som påminner om klassiska JRPG ärEastward ett berättelsedrivet äventyr fullt av humor. Det erbjuder dig en oförglömlig upplevelse när du lär dig mer om hemligheterna i din värld och försöker undvika att bli uppslukad av miasman.

    Läs mer

    De bästa priserna för Eastward

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Eastward

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev