Instant Gaming EU
 
 

Köp Panzer Corps 2: Axis Operations - 1940

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Panzer Corps 2 är ett mästerligt strategispel baserat på andra världskriget. Njut av det turordningsbaserade spelet medan du erövrar världen med dina trupper.



    Efter Polens fall på Panzer Corps 2: Axis Operations - 1940, förbereder sig de västallierade för strid. De brittiska styrkorna landar på kontinenten samtidigt som belgiska, franska och nederländska styrkor förbereder sina arméer för en attack. Tyskarnas planer på att invadera Västeuropa faller i axelns händer och de förbereder sig därför. Men i verkligheten skulle de inte ha någon chans mot Tysklands plan som verkställdes av Wehrmachts veteranstyrkor.



    Förbered och genomför en serie överraskningsattacker mot de allierade makterna. Skicka ut fallskärmsjägare bakom fiendens linjer och förstör deras flygvapen med hjälp av dina Stukas och Messerschmitts, samtidigt som du bombar dem innan de ens lyfter från marken.



    Använd dina Wehrmachtstyrkor på Panzer Corps 2: Axis Operations - 1940 i den fortsatta kampanjen. Kämpa tillsammans med tyska generaler som Erwin Rommel och gå med i deras styrkor i deras 7th Panzer Division.



    Du kommer att kunna importera kärnstyrkor från tidigare kampanjer i Axis Operations of 1939 eller använda en förinställd styrka som leder dig in i Axis Operations of 1940.



    Ta dig an ytterligare bonusuppdrag och genomför mål som är hämtade direkt från historiens sidor för att få berömspoäng. Du kommer att kunna använda dessa poäng för att köpa ny utrustning, fordon och andra fantastiska belöningar.



    Upplev en mängd olika motståndare i den här kampanjen, från Balkan, Storbritannien, Frankrike, Norge och de låga länderna, med många slagfält. Ta tillfället i akt att erövra fält fiendens utrustning som din egen. Men var uppmärksam på den franska stridsvagnschefen Charles de Gaulle, som kommer att bevisa att Nemesis-systemet kan vara svårt att erövra.



    I slutet av Panzer Corps 2: Axis Operations - 1940 får du möjlighet att spara dina styrkor till nästa avsnitt.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Panzer Corps 2

    De bästa priserna för Panzer Corps 2 Axis Operations 1940

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Panzer Corps 2: Axis Operations - 1940

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev