Instant Gaming EU
 
 

Köp Panzer Corps 2: Axis Operations - 1941

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Panzer Corps 2 är ett mästerligt strategispel baserat på andra världskriget. Njut av det turordningsbaserade spelet medan du erövrar världen med dina trupper.



    Efter att Västeuropa föll under tysk ockupation var Storbritannien den enda som fortfarande stod kvar, isolerad och ensam. Den tyska moralen var på topp och att erövra Sovjetunionen var deras nya mål, trots deras icke-angreppspakt. Men innan dess, i Panzer Corps 2: Axis Operations - 1941, måste du ta hand om Italiens misslyckande och ta hand om Balkanländerna.



    Ta till handling och marschera till strid över Balkan, slåss genom Jugoslavien och hjälp Italien i deras krig mot Grekland. Men var medveten om att Storbritannien utnyttjar denna konflikt och försöker röra sig mot det tyskkontrollerade Europa på den nya fronten.



    Förbered överraskningsattacken mot Sovjetunionen med Barbarossa-operationen och angrip Rysslands mäktiga styrkor med axelstyrkorna.



    I Panzer Corps 2: Axis Operations - 1941 tar du återigen befälet över Wehrmachtstyrkorna och fortsätter dina operationer genom 20 enorma scenarier i kampanjen. Du kan också importera dina kärnstyrkor som avslutade den tidigare kampanjen Axis Operations 1940 eller använda en förinställd styrka.



    Fortsätt att lära dig av historien med strider från andra världskriget i olika scenarier och bonusuppdragsmål i Belgrad eller Kreta. Genom att slutföra sådana bonusmål belönas du med Commendation Points, som används för ny utrustning, fordon och andra förmåner.



    I slutet av Panzer Corps 2: Axis Operations - 1941 får du möjlighet att spara din kärnstyrka för nästa Axis Operation Campaign.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Panzer Corps 2

    De bästa priserna för Panzer Corps 2 Axis Operations 1941

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Panzer Corps 2: Axis Operations - 1941

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev